Hoidot

Hieronnat

Niska-hartia hieronta 30 min 25 €
Puolihieronta 45 min 35 €
Hieronta 60 min 45 €
Hieronta 90 min 60 €

Klo: 9:00 - 15:00
- Alennetuin hinnoin hierontaan - 5 € yllä olevista hinnoista.

Varaa aikasi tästä.

Klassinen hieronta on hoitomuoto, mikä laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa, sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta, sekä rauhoittaa ja rentouttaa.

 

Aromahieronta

Aromahieronta 60 min 50 €

Varaa aikasi tästä.

 

 

Kokovartalohieronta valitsemallasi eteerisellä öljyllä.

Aurora-hoito

Aurora-hoito 60 min 50 €

Varaa aikasi tästä.

Rentouttava sekä hoitava hieronta jaloille, niskalle sekä päälle. Käytetään mobilisoivaa hierontaa sekä lämpimiä kiviä.

Raindrop -aromahoito

Raindrop-aromahoito 75 min 55 €

Varaa aikasi tästä.

Raindrop on 1980-luvulla kehitetty aromaterapiamuoto. Se tehdään lempeillä sively-ja hierontatekniikoilla jalkapohjiin, selkään ja selkärangalle. Hoidoissa käytettävät öljyt ovat voimakkaasti antibakteerisia ja hoidon tarkoituksena on tukea kaikkia elimiä, lihaksia, kudoksia ja luita syvillä solutasoilla. Hoito auttaa puhdistumaan fyysisestä sekä tunneperäisestä kuonasta

Shiatsu-hieronta

60 min 50 €
90 min 70 €
120 min 85 €

Varaa aikasi tästä.

Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen yksi osa-alue, joka tarkoittaa kirjaimellisesti peukaloilla painamista. Käytännössä shiatsuterapeutti käyttää hyväkseen koko kehoaan ja sen voimaa: sormiaan, kämmeniään, kyynärpäitään, jopa jalkojaan. Käsiensä avulla shiatsuhoitaja tuntee asiakkaan vartalon kipupisteet, jotka hän avaa painamalla ja päästää lukkiutuneet energiat virtaamaan vapaasti.

Afrodite-hieronta

Afrodite-hieronta jaloille 45 min 40 €

Varaa aikasi tästä.

Nautinnollinen hieronta jaloille. Hieronnassa käydään jalkojen akupisteitä läpi. Rentouttaa ja lievittää stressiä. Mahdollisuus ottaa mukaan eteerinen öljy.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta 60 min 45 €

Kuumakivihieronta
eteerisellä öljyllä 60 min 50 €

Varaa aikasi tästä.

Kuumakivihieronnassa käytettävät miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin -koko keho rentoutuu.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta 30 min 25 €

Varaa aikasi tästä.

Vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Rentouttaa ja virkistää.

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Tiibetiläinen äänimaljahoito 45 min 50 €

Varaa aikasi tästä.

Syvärentouttava hoitomuoto, joka hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, mihin hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Reikihoito

Reikihoito 50-60 min 50 €

Varaa aikasi tästä.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia sekä tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa.
Japanilainen Mikao Usui kehitti reikihoidon 1920-luvun alussa. Hänen tarkoituksensa oli kehittää luontaishoitomenetelmä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen, sekä fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon.

Korttitulkinta

1 aihealue tai 3 kuukauden katselmus 25 €

Varaa aikasi tästä.

Nimensä mukaisesti korteilla tehtävä tulkinta, jossa näkijä käyttää apunaan erilaisia kortteja. Usein viestit välittyvät intuitiivisesti korttien ulkopuolelta. Korttitulkinta antaa parhaimmillaan ratkaisun avaimia oman elämäntilanteen tarkasteluun. Korttitulkinnan onnistuminen perustuu siihen, että kysyjä antaa näkijälle luvan katsoa hänen elämäänsä. Kysyminen itsessään on luvan antamista. Silloin kysyjä sallii näkijän katsoa omaa elämäntilannettaan ja mahdollista tulevaisuuttaan. Mitä korttitulkinta voisi kertoa sinulle rakkaudesta, työstä tai taloudesta? – Kysy, niin saat tietää.

Hieronnat lapsille

Kevyt hieronta 20 min 18 €

Varaa aikasi tästä.

Muut hoidot lapsille

Intialainen päähieronta 20 min 22 €

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan puolet varaamasi hoidon hinnasta.